Milovan Brkić: Apači su spremni, Vučić će uskoro će završiti kao predsednik Haitija!

1 000 Приказа 60 хиљ.

Ukoliko imate želju da podržite rad produkcije „centar” i rad medijske agencije „srbin.info”, donacije možete da uplatite na sledeći način:
U SRBIJI
200-2623780101018-40 Banka Poštanska štedionica
Svrha uplate: Donacija za Srbin.info; Korisnik: Nibrs d.o.o
200-40751866-23 Banka Poštanska štedionica
Svrha uplate: Za Srbin.info
postnet uplata preko mobilnog: +381 64 2424123, Dejan Zlatanović
www.posta.rs/cir/stanovnistvo...

U INOSTRANSTVU I U SRBIJI (DEVIZNA UPLATA):
IBAN: RS35200262378010100385,
SWIFT: SBPORSBG ,

ili kliknite za patreon ili paypal na sledeće linkove:

www.patreon.com/srbininfo

www.paypal.me/srbininfo/
www.paypal.me/srbininfo/5
www.paypal.me/srbininfo/10
www.paypal.me/srbininfo/20
www.paypal.me/srbininfo/50
www.paypal.me/srbininfo/100

СРБИН.инфо ©
, ,
, , , , , , , , , , , , , ,

Stavovi izneti u emisiji nisu nužno stavovi redakcije CENTAR i autora emisije.

Коментара

 1. SRBIN info - kanal Centar
  SRBIN info - kanal Centar
  Пре 2 месеца

  Ne zaboravite da pratite kanal CENTAR klikom na dugme SUBSCRIBE (PRATITE) ispod videa. Hvala.

  1. Milan Nikolic
   Milan Nikolic
   Пре 2 месеца

   @Inside Out шћшшћ

  2. Inside Out
   Inside Out
   Пре 2 месеца

   Da li je bilo pitanje o novosrbijanskim novinama što se štampaju u Osijeku, gradu gde su Srbi ubijani na najsvirepije načine? Čisto me zanima mišljenje jednog novinara, a može i kompletna emisija

 2. Vladimir Stojanovic
  Vladimir Stojanovic
  Пре дан

  Al se nalupetao...

 3. Crni Gruja
  Crni Gruja
  Пре 29 дана

  JaoooBrkiću prošlo je mesec dana i ništa

 4. BraleJunior
  BraleJunior
  Пре месец

  1080p50, pa ovo je nemoguce. Odlicno! Daj boze da sledi bacanje one kameru sto snima u 360p na odpadu.

 5. svmihailo
  svmihailo
  Пре месец

  Ovaj je totalno odlepio... Siroma covek...

 6. Jasna Krisan
  Jasna Krisan
  Пре месец

  Istina za kineske zatvorenike da rade kod nas, ja sam iz Zrenjanina i svako jutro ih vidim kad idu na posao u Bek nekadašnju fabriku za preradu mesa

 7. Staroslav
  Staroslav
  Пре месец

  Mihail Sakašvili je američki građanin.

 8. Zagy Zagy
  Zagy Zagy
  Пре месец

  Upravo tako, Njemacka je OPLJACKALA BALKAN! Sve drzave bivse SFRJ. Nevaljali ljudi koji nikad nisu odustali od tudin resursa, ali budaletine dok skuze, prode voz.

 9. Aleksandar Teodorovic
  Aleksandar Teodorovic
  Пре месец

  Ja слушам годинама разне ликове како заговарају пад Вучића али нико да каже ШТА ЋЕ БИТИ КАДА БУДЕ ПАО, КО УЗИМА ВЛАСТ, КАКО ЋЕ ТО СВЕТСКЕ СИЛЕ ДА ПРОТУМАЧЕ И ИСКОРИСТЕ, ГДЕ СУ ТУ ВОЈСКА, СЛУЖБЕ И ПОЛИЦИЈА, ШРА СЕ ДОГАЂА СА КИМ И РС? Опростите што вас гњавим са оваквим ситницама---------

 10. Mica Petrovic
  Mica Petrovic
  Пре месец

  Uzasan ton

 11. ASPIA
  ASPIA
  Пре месец

  Milovan je malo zaostao u '80-tim sa takvom pričom o američkim bogatašima, ha ha. Stvarno ponekad odlepljuje. Zamislite da to važi za Bezosa. Milovane, to ej bilo pre GLIB-alizacije, bogaćenja prljavim tokovima novca.

 12. ASPIA
  ASPIA
  Пре месец

  Ali mi nemamo stenograme, i mnogi građani trepe SPINOVANJE pa čak i FALSIFIKOVANJE zapsinika. NTužilac kaže da sačeka da se otkuca sve is redi, pa kad daje da se potpiše, smao prozove iz hodnika i da na brzinu, a posle stranka ustanovi STRAĐNA SPINIOVANJA; skroz se promeni ton, izbace dati pridevi i prilozi, ubace druugalčiji i čovek od npr renomirane osobe op zapisniku ostavlja utisak nekog jadnog bića. Oni se obučavaju za to, Milovan je naivan. Tužilački pomoćnici se po LOŽAMA i NVO obučavaju da unižavaju ljude zapisnicima, da menjaju kontekst, "atmosferu",. da bi menjanjem, krivljenjem slike Bića okrivljenog/oštećenog zapravo uticali na Biće samog krivičnog dela (da se pretra ili da se zabašuri). NIKAKO NE TREBA PRIHVATATI ZAPSINIKE BEZ STENOGRAMA, SRBIJA MORA DA SE OBRATI MEĐUNARODNOJ ZAJEDNICI , KAKVA GOD DA EJ, ZBOG KRŠENJA LJUDSKIH PRAVA, NAŠI ZAPISNICI NISU AUTENTIČNI GOVOR SAME STRANKE VEĆ ISEČENI I SPINOVANI I KONTEKTAULNO BIRANI ISKAZIM PREPRIČANI OD STRANE TUŽIOCA, ŠTO JE DIREKTNO FALSIFIKOVANJE. Osim togam, krši se ZKP - stranka ima pravo neprekidano i koliko hoće dugo da opriče CELINU događaja, svojih razmišljanja, oseććanja (ako ej npr krivično), ali oni prekidaju i traže kratke odgovore na već iskonstruisana pitanja" dakle, teško kršenje ljudskih prava. Ako nije neki poznat i jako zagrižen advokat, tužilac radi šta hoće, spinuje, uoblićčava, a opsle čak i falsifikuje, menja, da nesrečni klijent i ne zna za promne, potpiše na brzinu IZMENJENI TEKST (tužilac zamoli ad izađe, pa kao trebe mu vremen da "sredi tekst") pa kad daje na potzpis, nema se vremen da se proveri i pročita sve. Osim toga, 90% tužilaca nE DAJE krivičnu da se dugo i na miru u hodniku priočita. dAKLE, zapisnike nikako ne prihvattati lada se skine ova vlast, svaka od Petog, jer su zapisnici primer SPINOVANJA I KRŠENJA LJUDSKIH PRAVA NA ISTINU, NA ORIGINALNO I NEPREKIDANO KAZIVANJE. Šta reći o advokatziima koji ni u 21. veku, kada treba da se kupe jeftini mikrofoni od 5 evra i priklljuče na računar tužioca i SNIMAJU AUDIO, neprekidano kazivanje, i adju na felšu, i puste na mejl, da sve postoji kao dokaz. A ne da se sve montira, zbunjuju se ljudi, spinuje se. naše istražne radnje su nivo Meše selimovića i Ahmeda Nurudina, to je primer najstrapnije tiranije primitivizma i utrenirane pokvarenosti.

 13. Djan cvetic
  Djan cvetic
  Пре месец

  Ovaj brlić za medalju laže . Ko ti platu daje za laži sramoto srbije. Jeboti bajden majku ženu decu i unučiće

 14. edo maxo
  edo maxo
  Пре 2 месеца

  Kako ne rečit čovek! Neverovatno!

 15. G G
  G G
  Пре 2 месеца

  ŠTA KAŽE VUČIĆ BRKIĆ DOBIJE 100000 EVRA ZA SVAKU REČENICU XAXAXAXAXAXAXA ZAMISLITE MORONA ŠTA PRIČA

 16. miloshsh
  miloshsh
  Пре 2 месеца

  Ovaj ludak je sposoban da prodaje isti set laži, te da je Vucic bolestan, umire, hapse ga godinama.. Vi se samo lozit3

  1. Zoran Crevar
   Zoran Crevar
   Пре 2 месеца

   Bas to rekoh, jos pre dve, tri godine...

 17. Bojan Mitrovic
  Bojan Mitrovic
  Пре 2 месеца

  Jbm ti ovog Brkica necu vise da gledam kasno nocu,toliko socno mljacka da jedem po drugi put dok pratim emisiju.

 18. Goran Mijailovic
  Goran Mijailovic
  Пре 2 месеца

  Nije mi jasno Brkicu sta si se uhvatio tih amerikanaca "kao pijan plota ". Kakve mi to koristi imamo te drzave koja je ucinila zlo mnogim narodima?

 19. Ivana Lutz
  Ivana Lutz
  Пре 2 месеца

  Kradu svi pametni kad imaju i koga eee Srbijo moja to sami dozvoljavamo

 20. Ivana Lutz
  Ivana Lutz
  Пре 2 месеца

  Ako kad smo kao narod ludi i glupi kad čekamo da nam nešto padne s neba što narod jednom ne pohvata kriminalce koji vladaju Srbijom i ko je Vučić jedan klošar sa ulice šta to dozvoljavamo pa zar smo toliko glupi da verujemo da će Bajden da habsi ove kriminalce svi su pametniji od nas kad neznamo da se organizujemo i da rušimo ovu bandu koja nas pljačka i uništava

  1. Ivana Lutz
   Ivana Lutz
   Пре 2 месеца

   @Snezana Nikic ne seri bre vodi ga kući ako ti je dobar svako ko podržava tae kriminalce koji vladaju Srbijom su isto tako izdajnici svog naroda i svoje zemlje rođena sam tu i odlično znam ko je vučić i taj njegov kriminalni kartel

  2. Lili Bergauer
   Lili Bergauer
   Пре 2 месеца

   Bravo 👏🏻

 21. Vaske0640
  Vaske0640
  Пре 2 месеца

  Te 2008 god. kada su nam "cepali" državu, niko od generala nije dao ostavku, a trebali su svi do jednog, zajedno sa vrhovnim komandantom. To se zove čast i ako nemaš hrabrost. Da li će reagovati, ako im vrhovnog komandanta hapse amerikanci ? VELIČANSTVENA IZDAJA Od predsednika države do predsednika mesne zajednice. SRBI, HAPSITE IH SAMI ! SRBI ISPOD KRUŠKE kažu: Onaj ko vam govori da će te postati slobodni tako, što će vas okupator osloboditi uzurpatora, laže ! Ko ima uši neka sluša.

 22. Markovic Stipo
  Markovic Stipo
  Пре 2 месеца

  SAVO STRBCE SRBENDO ODREKNI SE USTASKE MIROVINE

  1. Najmanji Hrvat
   Najmanji Hrvat
   Пре 2 месеца

   Di je lova od udruga pogledaj ga kad prica laz do laz

 23. Markovic Stipo
  Markovic Stipo
  Пре 2 месеца

  SAVO STRBCU PLATI JAGNJETINU KRAJISNIKU SRBINU

 24. Kapetan Nemo
  Kapetan Nemo
  Пре 2 месеца

  СВАКИ УГОВОР ЈОШ ОД ЖУТЕ БАГРЕ ПА ДО ОВЕ НАПРЕДЊАЧКЕ КОЈИ СУ ВЛАСТИ ПРОГЛАСИЛИ ЗА ДРЖАВНУ ТАЈНУ ЈЕ КОРУПТИВНИ УГОВОР!! ЗНАЧИ ОГРОМНА ВЕЋИНА УГОВОРА КОЈЕ СУ ЖУТИ DOSOVCI И ОВИ ПРЕСВУЧЕНИ РАДИКАЛИ СКЛОПИЛИ СА ЦРНИМ ЂАВОЛИМА ПО БЕЛОМ СВЕТУ СВЕ ЈЕ ТО КОРУПТИВНО !! И ТРЕБА ДА БУДЕ ПОНИШТЕНО ЈЕДНОМ ЈЕДИНОМ СЕДНИЦОМ ВЛАДЕ И СКУПШТИНЕ СРБИЈЕ !! СВЕ ДО ПОСЕДЊЕГ !!! А РУСИ СУ ОД СРБА И СРБИЈЕ ОДАВНО ДИГЛИ РУКЕ ТОЛИКО ПРОЗАПАДЊАШТВО ПОД ИМЕНОМ ДРУГОСРБИЈАНСТВО ЊИМА НИЈЕ МОГЛО ДА ПРОМАКНЕ И ДА СХВАТЕ ДА СРБИ ВОЛЕ ВИШЕ ЗАПАД НЕГО САМИ СВОЈУ СРБИЈУ !! И ДИГЛИ СУ РУКЕ ОД НАС !! ШТА ИМА ДА СЕ СЕКИРАЈУ ЗА НАРОД КОЈИ ТЕЖИ ДА БУДЕ ЗАПАД И КАО ЗАПАД ?? ПА СРБИ СУ СЕ НАЈВИШЕ У ЈУГОСЛАВИЈИ ПОГОТОВО БЕОГРАЂАНИ БУНИЛИ ДА ИМ ДЕЦА НЕ УЧЕ У ШКОЛАМА РУСКИ А ТРАЖИЛИ ИНСИСТИРАЛИ ДА УЧЕ ЕНГЛЕСКИ!!

 25. Kapetan Nemo
  Kapetan Nemo
  Пре 2 месеца

  Hahaha nije LORETA NEGO LAURA KODRUCA KOVESHI ;ČUVENA RUMUNSKA TUZITELJKA KOJA JE STRPALA HILJADE RUMUNSKIH DRZAVNIH FUNKCIONERA POTKUPLJENIH KRIMINALACA U ZATVOR A SADA JE DRZVNI TUZILAC EVROPSKE UNIJE I NA ČELU EUROPOL-A..

 26. Kapetan Nemo
  Kapetan Nemo
  Пре 2 месеца

  ВУЧИЋ ЈЕ РЕШИО ДА У ПРОПАСТ СА СОБОМ ПОВУЧЕ ДРЖАВУ СРБИЈУ И СРБСКИ НАРОД !! АКО МУ ТО СРБИ ДОЗВОЛЕ НИСУ НИ ЗАСЛУЖИЛИ НИШТА БОЉЕ ДА ИХ СНАЂЕ !! А ДРЖАВНИ РЕВИЗОР ИЗЈАВЉУЈЕ ДА ПОСТОЈИ НЕПОКРИВЕНИА ОГРОМНА СУМА У ДРЖАВНОМ БУЏЕТУ И КОГА ЈЕ ПО СЛУЖБЕНОЈ ДУЖНОСТИ ПОЗВАО И ПРОЗВАО НА ОДГОВОРНОСТ??? ДА ЛИ ЈЕ АЛАРМИРАО ТУЖИЛАШТВО ?? ДА ЛИ ТУЖИЛАШТВУ ПОДНЕО ТАЈ ИЗВЕШТАЈ??? МАДА НЕМА НИКАКВЕ СВРХЕ С ОБЗИРОМ КАКВО НАМ ЈЕ ТУЖИЛАШТВО АЛИ ДРЖАВНИ РЕВИЗОР МОРА ПО СЛУЖБЕНОЈ ДУЖНОСТИ И ЗАКОНУ ДА ПОСТУПА У ОВАКВИМ СЛУЧАЈЕВИМА !! А НЕ САМО ДА ДАЈЕ ИЗЈАВЕ И КУКА КАКО ИМАМО "РУПУ" У БУЏЕТУ!!!

 27. Goran Asceric
  Goran Asceric
  Пре 2 месеца

  Nek dodju i indijanci, samo neka ga uhapse, vec godinu dana unazad se prica o tom hapsenju.

  1. Snezana Nikic
   Snezana Nikic
   Пре 2 месеца

   Pa kreni ti da ga hapsis pa sta ces onda sreca ce da vidi .Sramota kako ljudi razmisljaju.

 28. Pal Best
  Pal Best
  Пре 2 месеца

  Evo da ti ja kažem šta če biti kad Vučić ode. Celokupno članstvo SNS "preleće" nazad u radikale i stihija se nastavlja...

  1. Mirjana Simov
   Mirjana Simov
   Пре 2 месеца

   Pa ako smo ludi da to dozvolimo i treba tako da bude. Pre raspada sns-a krenuti od radikala da im naplatimo ratnu stetu za sve ove godine, pa onda redom…..

 29. Marinko Petrović
  Marinko Petrović
  Пре 2 месеца

  E moj Brkiću,niko u Srbiji nije odgovarao za kriminal privredni ,Satelit Prvoslav Davinić do 38 miliona eura .Kolubara krađa igra rad sa mašinom 48 sati ,koji blam čak je i Miroslav Ilić imao buldožer na kopu.Zaključak pojela maca sve .

  1. dragan sipic
   dragan sipic
   Пре месец

   - Kako je nestalo 16,8 tona srpskog zlata (drzavne rezerve) iz švajcarske banke i nista - bogicevic ukrao milijardu evra i nista - percevic 500 miliona evra i nista - zunic 150 milona evra i nista - tomic 100 miliona evra i nista - kostic kupio tri secerane za devet evra i nista - miroslav miskovic sudjen pa pusten - bogoljub karic malo odmarao u rusiji vratio ga nikolic - sava mala i totalni idiot - afera luka dunav - afera P.K.B

 30. stipu Gatibo
  stipu Gatibo
  Пре 2 месеца

  Po toj logici je i ljubo zemunac u Frankfurtu radio za nemacku policiju i imao je podrsku budenstaga ..pa nije mogao bez vlasti biti kralj podzemlja 15 god :))))))

  1. Dragan Stamenkovic
   Dragan Stamenkovic
   Пре 2 месеца

   Lako je biti kralj kriminala kada iza nekog stoji država tako je i Ljuba Zemunac imao novca imao logistiku radio prljave poslove za državu a najčešće dvosmerno tako da znaš Nema kriminala bez učešća države.

 31. stipu Gatibo
  stipu Gatibo
  Пре 2 месеца

  Odkuda vucicu saznanja da su skidali kosu? Pa onda kaze..sin mu prisustvovao tome? Pa odkuda tebi ta saznanja bolesni covece? Pokvaren um i veoma bolestan! Sram te bilo dece svoje ako ih imas..dva nečoveka..dno dna..bože jel ovo moguce pitam se?!!

 32. charlie parker
  charlie parker
  Пре 2 месеца

  Sad', kad' krenu botovi, da svoju bolest, lece tudjim zdravljem...👺 Svi komplimenti, za obojicu.🍀

 33. Andra Stevanovic
  Andra Stevanovic
  Пре 2 месеца

  BRAVO Brko

 34. JelenaKV
  JelenaKV
  Пре 2 месеца

  Ma, da da: Ameri su sve divni i krasni, te se naprasno prizvase savesti i osecaju se odgovorni. HA! - I jos nesto: ako Ameri imaju problema sa narkoticima, neka povedu racuna o svojoj granici. Sami su krivi za sve sto im udje u zemlju. Vecito svaljuju krivicu na druge: kriv im ovaj, kriv im onaj, samo su oni dobri i posteni, demokratski i slobodarski... I pri tom ne mislim na nekog tamo John Doe-a, vec na zgadiju koja kroji spoljnu i unutrasnju politiku vec ohoho decenija pod prividom demokrati/konzervativci.

 35. Aleksandar Stevanović
  Aleksandar Stevanović
  Пре 2 месеца

  Imamo najjači cirkus Adria na svetu, predvode ga Vučko, Brnaba, Krlo i Klempo dečja radost Martinović, sve eksponati za razgledanje

 36. Milan Potpara
  Milan Potpara
  Пре 2 месеца

  Ботова милион,не могу свима појединачно да одговорим,зато сви могу да га дувају

  1. Zoran Vulić
   Zoran Vulić
   Пре месец

   @Kapetan Nemo Bravo. Sve si tacno rekao. Jos i ovo, botovi sede po ceo dan po kaficima i truju narod za to dobijaju novac.

  2. Kapetan Nemo
   Kapetan Nemo
   Пре 2 месеца

   Milan Potpara БОТОВА КО ГОВАНА !! АРМИЈУ ДЕГЕНЕРИКА СУ ИСКОПАЛИ ИЗДАЈНИЦИ ИЗ СВИХ СЕПТИЧКИХ ЈАМА ПО СРБИЈИ ГДЕ ГОД ЈЕ НЕКА ТАКВА ПУНА ГОВАНА БИЛА И ОДАТЛЕ ИХ ОРГАНИЗОВАЛИ У АРМИЈУ БОТОВА СА ДНЕВНИЦАМА СЕНДВИЧИМА И ПОСЕБНИМ ОБЈЕКТИМА И ПРОСТОРИЈАМА ГДЕ ТА ГОВНА СЕДЕ ЗА РАЧУНАРИМА И ПРОСИПАЈУ ПО ИНТЕРНЕТУ ФЕКАЛАИЈЕ ГОВНА ПРОЛИВ И БОЛЕСТ !!

 37. Mirko Slavko
  Mirko Slavko
  Пре 2 месеца

  Opet?

  1. Milan Potpara
   Milan Potpara
   Пре 2 месеца

   И опет ће !

 38. Uros Pavlovic
  Uros Pavlovic
  Пре 2 месеца

  Ovo se zove komunizam bave se samo hapšenjima i pričama Vučić se povede kao dečak u neko kolo sa ovakvima umesto da samo nastavi da radi i ne obraća pažnju na ove ogranke komunizma koji ne rade ništa i bave se samo maglom i pozivima na promene, hapšenje, radite nešto konkretno u životu ovako su vam mozgovi pokondireni a pokondirenost i nerad su 2 najgora spoja za ljudsku psihu...

 39. Jelena Divjak
  Jelena Divjak
  Пре 2 месеца

  Ау,велика концентрација ботина.

  1. Jelena Divjak
   Jelena Divjak
   Пре месец

   Устукнуше ,па се опет скупише ,,муве"на слатко. Радиће млатилица ,или ће остати без ка.... као претходни.

  2. Jelena Divjak
   Jelena Divjak
   Пре 2 месеца

   @sloba srpski heroj jugoslavije🕊️🛡️ То се сад зове ПОБЕГУЉЕ.А Ти као Марко Краљевић закасни на ботовско пољем

  3. sloba srpski heroj jugoslavije🕊️🛡️
   sloba srpski heroj jugoslavije🕊️🛡️
   Пре 2 месеца

   @Jelena Divjak gde vi vidite botove,nakojim ste lekovima😁😂?

  4. Jelena Divjak
   Jelena Divjak
   Пре 2 месеца

   @UC3c_pJc4N2WFHF7oYdDBsVQ Да ли себе препознајете као бота?Какве су то УВРЕДЕ типа ,,обожавани генерал"?Докажите ту моју наводну изјаву. Само сте ми доказали полу писменост као и већина ботина а има их овде пуно.На конто било чијег презимена можемо писати романе.А Г-дин Јово Дивјак ми није у сродству као ни министрица у ХР ни сликарка у БГД. А нећете бити први који је урушио и свој и мој налог .

  5. Jelena Divjak
   Jelena Divjak
   Пре 2 месеца

   @Milan Potpara 👍🍀за,,Јецо"

 40. Nenad Bogdanović
  Nenad Bogdanović
  Пре 2 месеца

  Licno nevolim trenutnu demonsku vlast i njihove sluge, ali po koji put vec hapse Vucica to stvarno nema smisla vise razglabati o tome, dok ga narod ne dovede na narodni sud zajedno sa poslusnicima njegovim ma ko to bio iz kog sektora bez izuzetka nema nista od tih helihoptera i aviona

  1. ZLATKO325
   ZLATKO325
   Пре 19 дана

   @Screaming Colors Media Tačno sve. Ali moraš priznati da ga je zanimljivo slušati, u suprotnom ne bi dolazio ovdje.

  2. Nenad Bogdanović
   Nenad Bogdanović
   Пре месец

   @Screaming Colors Media istina napisana

  3. Screaming Colors Media
   Screaming Colors Media
   Пре месец

   Uhapsili bi ga odavno nego je po Brkicu Vucic umro od sarkoma karlice jos pre 4 godine, a i Andrej ima jos 3-4 meseca zivota, zbog teske bolesti, vec godinama... SNSovci su govna teska ali je Brkic mnogo lud

 41. A. V.
  A. V.
  Пре 2 месеца

  Jorgovanka Tabakera

 42. A. V.
  A. V.
  Пре 2 месеца

  Miša Brkoni

 43. Miro Miro
  Miro Miro
  Пре 2 месеца

  Znači Brko lešinari se tuku preko naših glava! Dali ima rezona da mi to pratimo kad nemamo nikakav uticaj na svoj bedni život i na život naše zemlje..?

 44. Amir Mehmedoski
  Amir Mehmedoski
  Пре 2 месеца

  Brkicu pricaj polako da te razumemo 🤣🤣🤣

 45. CHARLIE ATMOSFERA
  CHARLIE ATMOSFERA
  Пре 2 месеца

  Kolko se sećam Brkicu najavili ste prosle godine da će vučić biti uhapsen u septembru 2020 na sastanku u Americi. Sem koklice ništa nije bilo.

  1. Lily Markovic
   Lily Markovic
   Пре 2 месеца

   To je zato sto Vucic korumpira raznorazne am.politicare sa VASIM NOVCEM IZ BUDZETA! Milijarda i 700 miliona nedostaje u budzetu. Sta mislis gde je to? Ajd' sad, navali na Brkica jer, problem je u Brkicu a ne u vama!

 46. dok holidej
  dok holidej
  Пре 2 месеца

  BLADE RUNNER!

 47. Marina Smiljković
  Marina Smiljković
  Пре 2 месеца

  Nikolu Sandulovica za gosta!

  1. Dragoljub Perošević
   Dragoljub Perošević
   Пре 2 месеца

   Prevaranta iz vuxixevog šinjela, lopova i kriminalca...

  2. Lily Markovic
   Lily Markovic
   Пре 2 месеца

   Onog golubara?

 48. Car Neron
  Car Neron
  Пре 2 месеца

  Voditelj je car

 49. Mejdini Ilfet
  Mejdini Ilfet
  Пре 2 месеца

  Ja mislim kad spava sanja miljarde i miljarde eura i DOLARA ili je gospodin genije ILI ILI ?

 50. Bobs dzi
  Bobs dzi
  Пре 2 месеца

  moj brkicu vucic je sigurno lud to se vidi ali kad pocnes priče 200 milijardi,500 milijardi....

  1. Suzana Prokic
   Suzana Prokic
   Пре 2 месеца

   Nazalost tacno je i za kintu

 51. Zoran Marković
  Zoran Marković
  Пре 2 месеца

  I KoNkvistadori su spremni za indijance ... 😡 😡 😡

 52. Milan Babić
  Milan Babić
  Пре 2 месеца

  DA NAM DECA NIKADA VIŠE NE BEŽE IZ SVOJE ZEMLJE Jedini koji u ovom Istorijski Teškom i Tragičnom trenutku za Srbiju i Srpski Narod , može pobediti ovo Zlo je NOVAK ĐOKOVIĆ Najbolji Sportista i Teniser na svetu svih vremena, Veliki Srbin i ,Dokazani Srpski Patriota koji je na promociji Srbije u Svetu, doprineo više nego svi političari zajedno do sada. Svetski a Naš Najveći Srpski Brend kojeg nismo ni svesni, NOVAK ĐOKOVIĆ , Budući Predsednik Države Srbije .WAU !...

  1. Koviljka Agatonovic
   Koviljka Agatonovic
   Пре 2 месеца

   Botine nahranjene pa laju li laju

  2. Jelena Divjak
   Jelena Divjak
   Пре 2 месеца

   Опис Новака је ок ал мислим да не треба да се меша у политику .Имамо ми способне људе само их треба избацити у јавност а они не желе,воле свој мир.

  3. Nebojša Đorđević
   Nebojša Đorđević
   Пре 2 месеца

   Kakva budalaština Novak za predsednika!

 53. Snezana Bozic
  Snezana Bozic
  Пре 2 месеца

  Kako ga je teško slušati. Nemam pojma da li i koliko ima istine u svemu ovome. Ali ne mogu da gledam i slušam do kraja,upravo zbog njegovog teškog i lošeg govora. Kao polupismen čovek.

 54. Tigar
  Tigar
  Пре 2 месеца

  Pa zar nema one silne rakove😂😂😂

 55. mira ristic
  mira ristic
  Пре 2 месеца

  BRKICU PRESTANI DA MLJACKAS.. MOLIM TE... HOCU DA SLUSAM STA PRICAS ALI BRE COVECE PRESTANI DA MLJACKAS....!!!!!!!!!

 56. no name
  no name
  Пре 2 месеца

  Zlatanovicu,ne komentarisi bez potrebe. Ugovor potpisan sta sad ti tumacis da je uzdaja? Pa i jeste ali brate potpisao si a ti ga zovi kako hoces.

 57. Boris Ivkovic
  Boris Ivkovic
  Пре 2 месеца

  Narode moj dobri. Nije sustina da ovi odu a dodju jos gori. Da nam drugi sklone ove I postave druge po njihovoj Meri. Mi moramo sami ocistiti svoj korov I uspostaviti sistem koji ce stititi dobre ljude. Znaci kljuc je posten sistem ako zelimo da zivimo slobodni. A ne da kurta zameni murtu I da se agonija za nas nastavi.

  1. Lily Markovic
   Lily Markovic
   Пре 2 месеца

   Tacno! Ako cekate da vam ameri ili neki njihovi "supermeni" zavrse posao, neka vamje Bog u pomoci.

 58. Tha Senshi
  Tha Senshi
  Пре 2 месеца

  Brate ako mi dozvolimo da nam amerikanci hapse predsednika (ko god da je u datom trenutku), onda mi treba lepo da ukinemo drzavu, sta ce nam drzava onda? Vucic treba da odgovara prvo nama ovde a posle mozemo da pricamo sta je duzan amerikancima ili bilo kome.

  1. Miroslav Tordaji
   Miroslav Tordaji
   Пре месец

   @Niko bravo...i treba biti ponosan onim sto jesi....a sto se tice biti sam svoj gazda-ti jesi svoj gazda u svom stanu,svojoj kuci, svom dvoristu......vise od toga je iluzija-zavisis od banke koja ti je dala kredit,od poslodavca,od trzista...uvek ima neko veci....a tako je i na drzavnom nivou

  2. Niko
   Niko
   Пре 2 месеца

   @Miroslav Tordaji Ja sam Srbin po rodjenju i opredeljenju a to znači da hoću da mi gazda nije niko. Svataš?

  3. Miroslav Tordaji
   Miroslav Tordaji
   Пре 2 месеца

   @Saša Lišanin uhapsili smo Milosevica po njihovoj naredbi...pa sto ne bi i ovoga?

  4. Saša Lišanin
   Saša Lišanin
   Пре 2 месеца

   Tako jeee........

 59. Demis Nicolson
  Demis Nicolson
  Пре 2 месеца

  DAJ BOZE DA JE BANTITU USKORO KRAJ...

  1. Saša Lišanin
   Saša Lišanin
   Пре 2 месеца

   Bandituuu.......

 60. Никола
  Никола
  Пре 2 месеца

  Једно се питам од чега би ови људи живели када ову гамад с власти оду🤔

 61. Bogisa Milutinovic
  Bogisa Milutinovic
  Пре 2 месеца

  A da uporedimo neke od Brkicevih vizija od pre 6 meseci, i sacekamo par meseci pa da cujemo sta ce pricati. Sloboda govora na maksimumu, svi nesto znaju, imaju informaciju... Prodje vreme u radu i cekanju tog boljeg doba. Davno je pocelo sa promenama kraja nece biti. Najradije bih da ne znam ni jednu dnevnu informaciju. Pa ko pre 100 godina kad nesto od nekog cujes, slusas sa paznjom i shvatis sustinu. Pokusacu da ne slusam nista bar 7 dana. Bojkot svih informacija da se mozak resetuje

 62. Jelena Petrovic
  Jelena Petrovic
  Пре 2 месеца

  Milovane nemojte ponovo da pogrešite, sve dosadašnje izjave što se tiče šizoja, čist promašaj.

 63. Dragoljub Lakicevic
  Dragoljub Lakicevic
  Пре 2 месеца

  Ali botovi rade punom parom

 64. Dragoljub Lakicevic
  Dragoljub Lakicevic
  Пре 2 месеца

  Tiranina samo mi mozemo i moramo da oborimo i naravno da mu sudimo

  1. Saša Lišanin
   Saša Lišanin
   Пре 2 месеца

   Tačno takooo......

 65. Obrad Tesic
  Obrad Tesic
  Пре 2 месеца

  Pozdrav emisiji i gos.Brkicu.Svako dobro.

 66. Viktoria Stipic
  Viktoria Stipic
  Пре 2 месеца

  27:32

  1. Ratko Mladić
   Ratko Mladić
   Пре 2 месеца

   😘

 67. Iggy Crypto
  Iggy Crypto
  Пре 2 месеца

  Jos samo NLO da sidje i da pokupi Vucica!

 68. Nenad MILASINOVIC
  Nenad MILASINOVIC
  Пре 2 месеца

  Ovo sto prica brkic nema veze globalisti ce posle vucica dovesti novog vucica jer njih ne interusuje slobodna srbija

  1. Nenad MILASINOVIC
   Nenad MILASINOVIC
   Пре месец

   @Lily Markovic posto ja ne razumem, objasni mi kojeg to gazdu ja imam

  2. Lily Markovic
   Lily Markovic
   Пре 2 месеца

   @Nenad MILASINOVIC pa ni ti ne razumes ono sto sam ja napisala

  3. Nenad MILASINOVIC
   Nenad MILASINOVIC
   Пре 2 месеца

   @Lily Markovic procitaj ponovo sta sam napisao ocegleno znas da citas ali ne razumes to sto si procitala

  4. Lily Markovic
   Lily Markovic
   Пре 2 месеца

   A koliko vidim ni vas! Vazno da imate gazdu!

 69. Teuta Barbarin
  Teuta Barbarin
  Пре 2 месеца

  Daj pozdravljaju pristojno, a jeste bili za grizli da RH pokorisiti. Pišite siptaru Vučiću! Sve se vraća, sve se plaća! 🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️

 70. oshava kushi
  oshava kushi
  Пре 2 месеца

  Verska ideologija Otkriće vatre je početak verske ideologije. Rođeni od boga umiru od duha. Između rođenja i smrti treba koristiti vatru za duh. Versku ideologiju zbog uživanja vatrom podržavaju nauka, politika i novac, paket potpunog zla. Razumeti pravdu života je istina da jedino voda od vatre oživi hlađenjem vodene pare, dok se sve pretvara u pepeo iz čega nema života. Crni biseri verske ideologije su GMO i gej populacija. Vrhunac verske ideologije su digitalne slike duha na 5G i nevidljivi materijali nano tehnologije, jednim imenom korona virus. Nevidljivi nano materijali u masovnoj proizvodnji robe široke potrošnje, isključuju proveru kvaliteta proizvoda. Nano materijali su vidljivi u koronarnoj krvi kao ugrušak tromboze. Pod jakim pritiskom proizvođača robe sumnjivog kvaliteta, država zabranjuje obdukcije, sprovodi cenzuru u medijima, statistikom brojeva laže narod o korona virusu koji nije moguć u prirodi na bazi bakterije, niti je moguća smrt zbog takve laži. Nevidljivi nano materijal nema sliku kako je prikazan covid19. To znači korona virus ja koronarna tromboza. Zato svako treba razumeti prevaru. Digitalnom iluzijom slike nevidljivog nano materijala ubrzano na 5G, svako treba razumeti prevaru slikom covid19 i istinu opasnosti od veštačkih proizvoda. Zdravlje je moguće ako je svako sebi svoj majstor čistoće, prvo u krvi i boravku. Preporuka je ne mislite da li korona postoji ili ne, jer je svako vidi u Suncu. Birajte proizvode čiji kvalitet sami proverite. Vazduh na selu je prvi izbor. Drugo je destiliranje vode da se dobije kvalitet za zdravlje. Treće je ceđenje soka povrća i voća da se odvoje otrovi GMO u celulozi. Peto je hladno ceđenje ulja. Šesto je ne spremati jelo vatrom nego klijanjem. Sedmo ne koristi začine. Osmo je pređi na razum istinom. Deveto odbaci sve informacije. Deseto ako razumeš Sunce kao bakteriju života, moćan si kao nula između sila parazita. Ako nije jasno javi se. Bogomolje za promociju verske ideologije će poslužiti kao sigurni zatvori svih koji su za iluziju duha vatre. Plan je ko ne koristi duh interneta i nano otrove za zaštitu proizvoda od kvarenja, biće razapet u logoru kao isus na krstu. Žig zveri treba razumeti istinom.

 71. Balkanmedia
  Balkanmedia
  Пре 2 месеца

  Kad ce voditelj da se zeni, ili se I on vakcinise u bulju?

  1. Balkanmedia
   Balkanmedia
   Пре 2 месеца

   @Lily Markovic prvo nisam bot, ne glasam zivim u inostranstvu, nigde u svetu se ne prica o svom predsednik kao kod nas to je sramota nasa...

  2. Balkanmedia
   Balkanmedia
   Пре 2 месеца

   Kakav bot, postavio sam jednostavno pitanje

  3. Lily Markovic
   Lily Markovic
   Пре 2 месеца

   Ajde bote, nazad u klozetsku solju i pusti vodu za sobom jer mnogo smrdljas.

  4. Verica Cucic
   Verica Cucic
   Пре 2 месеца

   @Nevenka Ostojic STO SE CUDITE , TO JE KARAKTERISTICNO ZA NEPISMENE SNS BOTOVE.TAKAV IM JE I PREDSEDNIK.

  5. Nevenka Ostojic
   Nevenka Ostojic
   Пре 2 месеца

   Одвратн коментар.Срамота.

 72. Milena Nikšić
  Milena Nikšić
  Пре 2 месеца

  Хвала лепо на искреном разговору, ја вас уште ценим , јер причате и износите народу целу истину ПОЗДРА И ХВАЛА МИЛЕНА НИКШИЋ

 73. Dana Vuk
  Dana Vuk
  Пре 2 месеца

  Nemam pojma više

 74. Berko Arsic
  Berko Arsic
  Пре 2 месеца

  👍👍👍

 75. radmila
  radmila
  Пре 2 месеца

  Bez ustanka nema nista. Kakvi amerikanci.

 76. Vlad Vlad
  Vlad Vlad
  Пре 2 месеца

  ANA JE OTISLA U AMERIKU DA KUPI NAJNOVIJE VIBRATORE ZA SEBE I VUCKA

 77. Vlad Vlad
  Vlad Vlad
  Пре 2 месеца

  MILOSEVIC ODLETEO GAZELOM A VUCKO APACEM

 78. Jasmina Panovic
  Jasmina Panovic
  Пре 2 месеца

  Brkic kritikuje Krik . 😂 Neverovatno.

 79. Tony 93 Tony
  Tony 93 Tony
  Пре 2 месеца

  Zivim u Americi , citam vase komentare i vristim od smeha . 🤣🤣🤣. Ko je bre , pred pucanjem . 🤣🤣🤣🤦🏻‍♂️. Pola Evrope , Rusije , Kine zivi ovde , da ne pricam o Juznoj Americi , i ostalim kontineentima .🤣🤣Alo rodjaci stan u Ameici kosta kao i u Beogradu , s tim sto je prosecna plata mnogo veca . Ja imam svoj biznis , pa ne smem ni da napisem koliko nedeljno zaradim . Koliko je prosecna plata u Srbiji , koliko vam kostaju malo bolje patike , koliko je litar nekog goriva ? 🤣.

  1. Lily Markovic
   Lily Markovic
   Пре 2 месеца

   @Tony 93 Tony Ja zivim u Kanadi!

  2. Lily Markovic
   Lily Markovic
   Пре 2 месеца

   @Tony 93 Tony Vidim. Kina, Rusija i Indija su vracene u "kameno doba" zbog 2008-e.

  3. Tony 93 Tony
   Tony 93 Tony
   Пре 2 месеца

   @alma vida Koka kola ne sveta , Microsoft ne cveta , apple ne cveta , ford ne cveta , chevi ne cheta , nike ne cveta 🤣🤣. U pravu si . 🤣👌👏🏻👏🏻

  4. Tony 93 Tony
   Tony 93 Tony
   Пре 2 месеца

   @Lily Markovic Ne smejem se ljudima , nego vasil lupetanjima , ako ovde propadnu banke , propadaju sve banke u svetu , ako ovde izbije ne daj Boze neko sranje , u celom svetu ispada jos gore , jel kapirate vi to , alo ?? jel vi razumete to i jos nesto 2008 kad je bila kriza ovde , tad nisam ziveo u Americi , izvukli su se za godinu dana , ostatak sveta ne moze da se oporavi jos 100 godina .

  5. Tony 93 Tony
   Tony 93 Tony
   Пре 2 месеца

   @Lily Markovic Jesi li ti bila u Ameici ?

 80. Nena Mladenovic
  Nena Mladenovic
  Пре 2 месеца

  G. Brkic je LEGENDA!!!Kome se nesvidja,nemora da gleda. Vrlo jednostavno. Nema potrebe da vredjate,gledajte na RTS VASEG MUSLIJU👍

 81. alma vida
  alma vida
  Пре 2 месеца

  Pre dva meseca si tvrdio da je Danilo Vucic u Kostariki i da se nece vratiti,medjutim pokszalo se da je to bila tvoja patka. Kako TI stampas novine u CG ? Logicno pitanje.......

 82. Radovan Stojkovic
  Radovan Stojkovic
  Пре 2 месеца

  Kako bi to lepo bilo...

 83. Љубиша Симић
  Љубиша Симић
  Пре 2 месеца

  Тони Блер Саветник Председника Србије Александра Вучића је најреалнија опција за Председника СНС-а и Србије.

 84. Jovo Ilic
  Jovo Ilic
  Пре 2 месеца

  Bravo za Milovana Brkica pravi novinar za razliku od Dejana.

 85. alma vida
  alma vida
  Пре 2 месеца

  Da,da,Amer su normalni🤔😂😂😂😂😂 meni se cini da ces TI za Ameriku. Bajdena,velicas samo TI i Sandulovic. Amerika je pred pucanjem,a ti pricas bajke,imas li TI prrdstavu ,sta se sve desava u Americi??? Vidim da nemas pojma.

 86. alma vida
  alma vida
  Пре 2 месеца

  TI si BRKICU Americki covek. Vidim da ne volis Rusiju,ali imamo mi takvih kao ti,na tone. Lupetas ko otvoren prozor. TI o Merkelovoj pojma nemas. Merkelova je igrac od Klausa Svaba,a i delom ruski igrac.

 87. Miroslav Bračulj
  Miroslav Bračulj
  Пре 2 месеца

  apači...lep način da se "oslobodimo".Kome apači slobodu donose,tek je taj naebo.

  1. Miroslav Bračulj
   Miroslav Bračulj
   Пре 2 месеца

   @Kapetan Nemo Da te podsetim glupane da su nas već jednom oslobađali od Miloševića,bio si mali pa se ne sećaš?I doveli nam ovoga.I sad očekuješ Svetog Savu umesto vučića?

  2. Kapetan Nemo
   Kapetan Nemo
   Пре 2 месеца

   Miroslav Bračulj TI BI BIO ZADOVOLJAN DA PRINC NA BELOM KONJU DODJE I OSLOBODI SRBIJU JEL???? _ SAMO PRINC NA BELOM KONJU I NIKO DRUGI NE DOLAZI U OBZIR !! . MISLIS DA SU LOGORASI U AUSVICU RAZMISLJALI TAKO IDIOTSKI KAO VI BOTOVI BEZ MOZGA !! PA SU BIRALI KO CE DA IH OSLOBODI KREMATORIJUMA !! KOJI STE VI BOTOVI DEGENERICI BEZ MOZGA !!

 88. Juba Panto
  Juba Panto
  Пре 2 месеца

  ( VRSI SE GENOCID SA NEBA I SA VAKCINAMA ) Globalno zagrevanje izazivaju Chemtraijlsi, danas kao i svaki dan prskaju nebo. Plan je da sunce gasove zagreje i krecu strasni toplotni udari i suse i unistavaju nam useve. Gasovi zrace, izazivaju rak koze i mnoge mladeze i bradavice, unistavaju drvece, truju useve i pasnjake i pijacu vodu. Gasovi smrti krecu da zagrevaju vazduh i posle toplog krecu, pljuskovi, oluje, grad, klizista i poplave. UZBUNA!!!

  1. Juba Panto
   Juba Panto
   Пре 2 месеца

   @Goran Vuletic Upisati na You Tube. Sa batajnice polecu avioni koji nas truju. Nikola Aleksic. Danas su isprskali nebo, sunce ce gasove zagrejati i Srbija ce od strasnih toplotnih udara umirati i kamen ce goreti. Mi cemo se ispod gasova koji zrace suncati i rak koze i rak dojke i mnoge mladeze i bradavkce cemo dobiti. Gasovi ce vazduh zagrevati i otrovne kise, drvece ce unistiti i useve i pasnjake i pijacu vodu ce nam zagaditi i opake bolesti cemo dobijati. TAKO SE ONI BORE ZA NASE ZDRAVLJE. IZDAJA!!!

  2. Goran Vuletic
   Goran Vuletic
   Пре 2 месеца

   Izvor?

 89. Juba Panto
  Juba Panto
  Пре 2 месеца

  ( NOVI VID RATOVANJA ) Policija i Vojska napadaju svoju zemlju i svoj narod. Dok su beli mantili pretvoreni u Nacisticke uniforme. Kovid bolnice u Ausfic Logore i Respiratori u elektricne stolice. Dok nase nebo prskaju sa otrovnim gasovima. Od kojih i Policija i Vojska i beli mantili i drvece i sva ziva bica umiru sa nama.

  1. Juba Panto
   Juba Panto
   Пре 2 месеца

   @Radojka Djukic Da bi Nacisti uspeli u svim svojim prevarama oni su morali na celoj planeti za presednike kao i za ministarstvo zdravlja i za Metreologe svoje ljude da postave i birali su kao sto i kaze Dr. Mila Akeckovic psihicke poremecene osobe ( PRIMER ) Metereolog Todorovic zna kada se nase nebo isara sa otrovnim gasovima da ce ih sunce zagrejati i strasni toplotni udari ce krenuti i on ce nas uporno lagati da je vreo talas dosao i tako nas oni samo za sve lazu i za Covod i za globalno zagrevanje koje oni vestackim putem izazivaju. Snimaj te dvece, Chemtraijlsi su izvrsili pomor drveca. Ni jedno drvo na celoj planeti ni u Srbiji vise nema koru, puno je rupa i zimzeleno drvece ne plstoji vise, sume su se osusile kao papir gore. Tragovi otrova se vide na drvecu koje unire i na svim kolima i sada su u nasim plucima. Pozdrav

  2. Radojka Djukic
   Radojka Djukic
   Пре 2 месеца

   Meni ništa više od toga nije prihvatljivo ni jasno.Po ovoj priči život nam je kao sporedna stvar. Da li je to moguće? Lično ne mogu da shvatim.

 90. Bombrc Sa bagdale 2 krusevac
  Bombrc Sa bagdale 2 krusevac
  Пре 2 месеца

  💪👍

 91. SLOVO
  SLOVO
  Пре 2 месеца

  OD LJ.G. 1917 KOMUNISTI VLADAJU NIGDE NIJE DOŠLO DO PROMJENE VLASTI, KGB JE TO KVALITETNO ODRADIO. VIŠE SE NE ZOVE KPJ NEGO SPS PA ONDA DS ZATIM SNS PA HDZ PA SDA TO NEMOŽE DA SE NABROJI. A OVI ŠTO PRIZIVAJU VUČIĆU SMRT NISU NORMALNI, TO SU PRAVI JEDAČI GOVANA, PA OVAJ ISTI BRKIĆ JE TO PRIZIVAO I SLOBI M. ČOVEK JE DEFINITIVNI LUDAK.

 92. Ratko Bircic
  Ratko Bircic
  Пре 2 месеца

  Brka je najači pa njemu nemože ništa niko,on zna i šta je lažni car večero!!!

 93. Natasa Ugussi
  Natasa Ugussi
  Пре 2 месеца

  Lako

 94. Dušanka Kešeljević
  Dušanka Kešeljević
  Пре 2 месеца

  Šta amerikanci traže kod nas, neka se brinu o svom kriminalu. Naše kriminalce će valjda naši da hapse, šta nas briga šta Bajden misli ili radi? Zašto stalno očekujemo da nam neko sa strane uređuje državu.

 95. Natasa Ugussi
  Natasa Ugussi
  Пре 2 месеца

  Šta čekate

 96. miki ciric
  miki ciric
  Пре 2 месеца

  ALO BRE DEJANE, DOKURCIO SI SA SVOJIM NAMETANJEM PRITISKA KO POSLE I KAKO POSLE VELEIZDAJNIKA!!!!! KO KAZE DA NA CELU SRBIJE TREBA DA BUDE MATERIJALNO BOGATA OSOBA!!!!????, TREBA DA BUDE BOGATA MORALOM, CASCU, NACIONALNIM PATRIOTIZMOM!!!!! SVAKI TAKAV I BEZ TITULA MAGISTRA, DOKTORA I OSTALIH DANASNJIH MERILA CE ZNATI DA IZVUCE SRBIJU!!!! KAKO? STVARANJEM PRAVIH TIMOVA U SVAKOM SEGMENTU DRUSTVA NACIJE SA JEDNIM OSNOVNIM PRINCIPOM!!!!! BEZ LICNOG INTERESA I SVEOBUHVATNO JEDINSTVO NACIJE!!!!!

  1. Lily Markovic
   Lily Markovic
   Пре 2 месеца

   @darko darko Ne preterujte! Mesecna plata americkog predsednika je oko 170.000

  2. Lily Markovic
   Lily Markovic
   Пре 2 месеца

   tacno!

  3. darko darko
   darko darko
   Пре 2 месеца

   ma vidi nemam nista protiv da predsednik bude bogat i da dobro zaradi,i dobija godisnju platu 100 miliona evra,ali da znam brate da je to to..i da ce zakon da funkcionise i ostalo..e onda bi svi imali plate po 2-3 hiljade...

 97. BanjosTheGamer
  BanjosTheGamer
  Пре 2 месеца

  Jel dosla Brnaba iz SAD?

 98. Nemanja Lakicevic
  Nemanja Lakicevic
  Пре 2 месеца

  Легенда!!!

 99. Hoću Neću
  Hoću Neću
  Пре 2 месеца

  E aj bas da vidimo. Ako ne bude tako, sta ces onda?

  1. Milan Knezevic
   Milan Knezevic
   Пре 2 месеца

   Sasa ivanic nije srbin

  2. Zvonko
   Zvonko
   Пре 2 месеца

   reci ce ponovo kao i nogo sto lupeta i laze

 100. Lillah A.
  Lillah A.
  Пре 2 месеца

  Српска од сутра бојкотује БиХ.

  1. Vladimir Gacinovic
   Vladimir Gacinovic
   Пре 2 месеца

   Srebrenica nijeee genociiid